Macskák > 2. oldal > Állatvilág - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Macskák > 2. oldal > 31 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
A macska
http://www.amacska.hu

Macskás cikkek, macskafajták, macskanévnapok, macskás háttérképek találhatóak az oldalon.

A macska
FAMKAT
http://www.famkat.hu/

Magyar Fajtanemesítő Macskatenyésztők és Macskavédők Országos Társasága. Tagsági viszony Belépési nyilatkozat Tenyésztők Genetikai hibák Tenyésztői elvek.

FAMKAT
Brit rövidszőrű macskák
http://www.vonavalon.hu

Brit rövidszőrű (British Shorthair) A brit rövidszőrű macska Nagy-Britanniából, a XIX. század végéről származtatik. Ezt a fajtát a brit házi macskából tenyésztették ki, amely már akkor rendelkezett a jellegzetes kerek fejformával és tömzsi testalkattal. Olykor perzsákkal is keresztezték, hogy minél hamarabb elérjék a még tömörebb testalkatot, a vastagabb és lágyabb szőrzetet, emellett új színek is megjelentek ez által a fajtában. A brit tenyésztők célja elsősorban az volt, hogy megtartsák az eredetileg is robosztus testalkatot, és az alapvető külső jellegzetességeket, viszont kitűnjön az egységes megjelenésével, és gyönyörű színeivel. A már említett külső jegyek mellett a brit rövidszőrű jellegzetessége még az izmos testfelépítés, széles mellkas, erős, egyenes hát, a vastag, végén lekerekített farok, rövid és egyenes orrvonal, rövid lábai pedig még alacsonyabb hatást érnek el.

Brit rövidszőrű macskák
A terhességi toxoplazmózis veszélyei és megelőzése
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=185

A toxoplazmózis kórokozója, egy egysejtű parazita, mely a macskában szaporodik, de a „köztigazda” lehet bármilyen melegvérű állat, illetve az ember is.

A terhességi toxoplazmózis veszélyei és megelőzése
Miért dorombol a macska?
http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=13088

A legelterjedtebb elmélet az, hogy doromboláskor a macska hangszalagjai a levegő hatására rezegni kezdenek. Eközben a gégefő izomzata másodpercenként hússzor-harmincszor húzódik össze.

Miért dorombol a macska?
Az új macska beilleszkedése
http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_temak/allatbarat/3037/

Az új macska beilleszkedése A macskák rendkívül érdekes állatok, különleges, egyedi személyiséggel rendelkeznek, és nem szeretik a változásokat.

Az új macska beilleszkedése
Józsavet kisállatorvosi rendelő
http://www.jozsavet.hu

Józsavet kisállatorvosi rendelő honlapja tanácsadás, és állatorvos válaszol rovattal

Józsavet kisállatorvosi rendelő
Háziállat.hu
http://www.haziallat.hu/macska/

Macskabirodalom a Háziállat Magazinban! Fajták, gondozás, cuki képek, érdekes videók, állatorvosi szaktanácsadás, fórum...

Háziállat.hu
Tanuljunk macskául! Cicaszótár kezdőknek és haladóknak 1. rész
http://www.haziallat.hu/macska/viselkedes/cica-macska-testbeszed-macskanyelv ...

Mit jelent, ha a macska dühösen tépázza a szőnyeget? És miért sündörög megállás nélkül a lábunk alatt? A macskák beszélnek hozzánk, nekünk csak meg kell tanulnunk macskául.

Tanuljunk macskául! Cicaszótár kezdőknek és haladóknak 1. rész
Norsycat maine coon tenyészet
http://www.norsycat.hu

A Norsycat Maine Coon Cattery Balatonalmádiban található. Több, mint 10 éves tenyészetünkben már sok szép, egészséges cica látott napvilágot. Ők három hónapos kort elérve, oltva, féregtelenítve, szerződéssel, egészségügyi garanciával költözhetnek új otthonukba. Évente 1-3 alom születik csak nálunk, hogy minden kiscica elegendő szeretetet, gondoskodást kaphasson, így kiegyensúlyozott, barátságos természete legyen. A Norsycat az egyetlen magyar maine coon tenyészet, ami három TICA Supreme Grand Champion, valamint három Europa Grand Champion címet elért macskával büszkélkedhet. A kiállítási címeknél azonban sokkal fontosabb nálunk, hogy macskáink testileg, lelkileg jól érezzék magukat és kedves, barátságos, jó természetű cicusok kerüljenek tőlünk az új gazdijukhoz. Ezért a Norsycat macskák nem csak az egész házat uralják, hanem három nagy macskakertben is játszhatnak, élvezhetik a természetet. Szlogenünk nem véletlenül hangzik így: " Norsycat - ahol jó macskának lenni."

Norsycat maine coon tenyészet
A filmművészetért ölték meg a kismacskát
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alszent4670/

A 38. Magyar Filmszemle Álszent című, különdíjas kisfilmjében hosszan nézhetjük, ahogy vízbe fojtanak egy macskát. Állatkínzás vagy művészet?

A filmművészetért ölték meg a kismacskát
Frici weblapja-Macskák és kutyák független weblaja
http://web.t-online.hu/frici63/

Macskák és kutyák független weblaja Én mint szerző és laptulajdonos ezek egy részét elbeszélések révén, jegyzetekből tudom. Magamról is egy kicsit szót ejtek, úgy kerültem egy lakáshoz, ahol kaja és minden más megadatott nekem. Még ilyen jó sorsom nem volt, mi több egy ember meg is jegyezte.: - Miért nem születtem macskának.

Frici weblapja-Macskák és kutyák független weblaja
Na, mi a helyzet, Cicus? - a macska testbeszéde
http://www.haziallat.hu/macska/viselkedes/na-mi-a-helyzet-cicus---a-macska-t ...

Minden macskatulajdonos álma, hogy tudja, mit gondol kedvenc cicája. Az arcvonások megismerése után lássuk, mi mindennel kommunikál még kedvencünk!

Na, mi a helyzet, Cicus? - a macska testbeszéde
Automata macskaalom
http://www.macskaalom.hu/

A Scoopfree egy olyan kis gépezet, ami automatkusan eltakarítja a macskapiszkot úgy, hogy hozzá sem kell érni a macskaalom-hoz. Ez a termék számtalan díjat nyert már Amerikában.

Automata macskaalom
PetDream webshop macskáknak is!
http://petdream.hu/13-macska

A PetDream web shopban a cica gazdik is megtalálják kedvencük számára legmegfelelőbb felszereléseket, kiegészítőket.

PetDream webshop macskáknak is!
Hirdetések
Oldal leírása
allatvilag.wyw.hu: Állatvilág katalógus. Állatok, állatkereskedések, állatkertek. Kutyák, macskák, lovak, majmok, madarak, és rovarok.
Gyűjteményünkben 549 válogatott állatvilág, állatok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 549 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 81676